Välkommen till Scream!

En oberoende mediebyrå och expert på medierådgivning. Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunder får mest uppmärksamhet. För oss är det viktigt med ett innovativt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus. Jobbar du med oss vill vi att du skall märka skillnad. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete.

År 2003 startade vi Scream

Vi ville få tänka ett steg längre. Våga säga ifrån, ha bättre idéer och utmana gamla sanningar. Vi ville ge kunderna mer. Vi tyckte att det saknades alternativ för annonsörer som är utmanare. För utmanare som inte är störst eller har mest pengar i fickan borde också få arbeta med erfarna rådgivare.

Vi vill att våra kunder ska nå de mål som de satt upp. Det kan vara t.ex. att sälja mer eller att hitta nya kunder. För att klara detta måste vi sätta oss in i deras affär och hitta det bästa sättet att göra det på. Det kan vara allt från ekonomiska teorier, nya forskningsresultat till att förstå hur människor tänker. Att förstå vad som ligger bakom människors agerande är centralt för att lyckas.

 

Utmärkelser
- Jamen jösses va stolta vi är över alla dessa priser!

 • 2008-2016

  har vi vunnit tre brons, två silver och två guld i en av branschens mest prestigefyllda tävlingar ”Sveriges Bästa Mediebyrå”.

 • 2014

  Fick vi också guld i StockholmMediaWeek för arbetet med Lidl och Dill-kampanjen.

 • 2015

  Fick vi guld för årets bästa kampanj i StockholmMediaWeek för kampanjen Pantamera för e-sporten tillsammans med Returpack.

 • 2017

  fick vi pris för årets kampanj på MIXX Awards för lanseringen av Alan Walker och hans låt faded som vi gjorde med hjälp av e-sport.

 • 2009 & 2010

  blev vi utnämnda till DI Gasellbolag

 • 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 & 2016

  Kom vi på prispallen i ”Årets Byrå”, en tävling som arrangeras av DI och Regi