Här lägger vi kontinuerligt ut de tjänster vi ska tillsätta, så håll utkik här om du är intresserad av att jobba på Scream, eller något av de andra bolagen.

Du kan även skicka en spontanansökan till oss på: rekrytering@scream.se


Scream Stockholm

Digital Planner

Rollen som Digital Planner innebär att du är ansvarig för att leverera den bästa rådgivningen till våra kunder inom digitala medier. Med din digitala spetskompetens ansvarar du också för att komma med insikter kring kundresan baserat på analys av kvantitativt och kvalitativt data och beteenden.

Läs hela annonsen
Scream Stockholm

Planerare Rörlig bild

Vi söker en mediaplanerare till vår avdelning för TV och rörlig bild online. Rollen innebär att du är delaktig för planering och leverans av våra kunders kampanjer inom rörlig bild.

Läs hela annonsen
Scream Stockholm

SEM-specialist

Vi söker nu en person med vilja och förmåga att vara med i utvecklingen av vår framgångsrika verksamhet. För oss är det viktigt med ett innovativt och analytiskt synsätt på reklam och kommunikation.

Läs hela annonsen
Några ord från personalen

Det är nog ganska få förunnat att komma in till ett kontor varje vardag i veckan och känna att ”Fan vad härlig stämning det är!”. Scream är inte bara kompentens och kunskap, utan även MÄNNISKOR. Människorna är det som gör Scream tycker jag och det är ett helt fantastiskt gäng. Det är man tacksam för när man spenderar större delen av sin tid här <3

//Sandra

När man jobbar på Scream så jobbar man med hjärta och hjärna, det här är ingen fabrik Det är en ynnest att få jobba på Scream, både utifrån kreativitet, kunskap och inte minst humorn och värmen som sitter i väggarna

//Anna Karin

”Det är en förmån att få jobba med så duktiga och härliga kollegor!
Jag är stolt över att jobba på Scream, den bästa byrån.”

//Anneli

”Känns som man umgås/hänger med sina vänner”

//Nina

Utmärkelser
- Jamen jösses va stolta vi är över alla dessa priser!

 • 2008-2016

  har vi vunnit tre brons, två silver och två guld i en av branschens mest prestigefyllda tävlingar ”Sveriges Bästa Mediebyrå”.

 • 2014

  Fick vi också guld i StockholmMediaWeek för arbetet med Lidl och Dill-kampanjen.

 • 2015

  Fick vi guld för årets bästa kampanj i StockholmMediaWeek för kampanjen Pantamera för e-sporten tillsammans med Returpack.

 • 2017

  fick vi pris för årets kampanj på MIXX Awards för lanseringen av Alan Walker och hans låt faded som vi gjorde med hjälp av e-sport.

 • 2009 & 2010

  blev vi utnämnda till DI Gasellbolag

 • 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 & 2016

  Kom vi på prispallen i ”Årets Byrå”, en tävling som arrangeras av DI och Regi