Välkommen till Scream!

En byrå inom media och kommunikation. Vi skapar effekt och framgång för våra kunders marknadsföring genom datadrivna insikter och innovativa lösningar. För oss är det viktigt med ett innovativt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus. Jobbar du med oss vill vi att du skall märka skillnad. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete.

År 2003 startade vi Scream

Vi ville få tänka ett steg längre. Våga säga ifrån, ha bättre idéer och utmana gamla sanningar. Vi ville ge kunderna mer. Vi tyckte att det saknades alternativ för annonsörer som är utmanare. För utmanare som inte är störst eller har mest pengar i fickan borde också få arbeta med erfarna rådgivare. Vi vill att våra kunder ska nå de mål som de satt upp. Det kan vara t.ex. att sälja mer eller att hitta nya kunder. För att klara detta måste vi sätta oss in i deras affär och hitta det bästa sättet att göra det på. Det kan vara allt från ekonomiska teorier, nya forskningsresultat till att förstå hur människor tänker. Att förstå vad som ligger bakom människors agerande är centralt för att lyckas.

  #metoo #sistabriefen   Vi tillbringar stora delar av vår vakna tid på våra jobb och hur vi behandlas där, vilken arbetsmiljö vi har, utgör en stor del av våra liv. Det är vårt ansvar att se till att tillsammans skapa bästa möjliga förutsättningar för att alla ska må bra i sitt arbete på Scream. Som arbetsgivare har Scream huvudansvaret att driva arbetet, men alla har också en skyldighet att bidra som vi ser det.   Scream ska vara en trygg arbetsplats där vi respekterar varandra, där vi samarbetar och gör plats för alla som har med Scream att göra i vår gemenskap. Det har alltid varit vår övertygelse att delaktighet och öppenhet är grundpelare för att forma ett framgångsrikt företag. Efter att #metoo-rörelsen och mer specifikt i vår bransch #sistabriefen belyst en situation som är väldigt långt ifrån bra på många ställen har vi gjort ett omtag på vårt interna arbete på Scream. Vi har sett över och omformulerat samt förtydligat våra policies kring jämställdhet, mångfald, trakasserier och särbehandling. Arbetet för att långsiktigt förbättra och inte tappa fokus på frågorna har konkretiserats liksom följderna av att bryta mot vad vi kommit överens om gäller på vår arbetsplats. Det har kommunicerats till alla medarbetare och att gå igenom och skriva under på dessa policies är idag en del av vår anställningsprocess.   Vi ser den storm som rörelsen skapat som en fantastisk chans att förändra saker till det bättre och gör vårt bästa för att bidra till en bättre miljö i branschen.        

Våra Utmärkelser

 • 2008-2016

  har vi vunnit tre brons, två silver och två guld i en av branschens mest prestigefyllda tävlingar ”Sveriges Bästa Mediebyrå”.

 • 2014

  Fick vi också guld i StockholmMediaWeek för arbetet med Lidl och Dill-kampanjen.

 • 2015

  Fick vi guld för årets bästa kampanj i StockholmMediaWeek för kampanjen Pantamera för e-sporten tillsammans med Returpack.

 • 2017

  fick vi pris för årets kampanj på MIXX Awards för lanseringen av Alan Walker och hans låt faded som vi gjorde med hjälp av e-sport.

 • 2009 & 2010

  blev vi utnämnda till DI Gasellbolag

 • 2010, 2011, 2013, 2014, 2015 & 2016

  Kom vi på prispallen i ”Årets Byrå”, en tävling som arrangeras av DI och Regi