Specialister på marknadsföring inom B2B
– hjälper dig att öka lönsamheten.

Scream B2B är en byrå inom Screamgruppen, med fokus på B2B-marknadsföring. Sedan 2013
har vi hjälpt företag att öka sin lönsamhet genom smarta, välgrundade och kreativa råd och konkreta insatser inom marknadsföring och försäljning.

Våra rådgivare har gedigen erfarenhet inom området och är väl insatta i B2B-företagens affärer och hur deras kunder tänker. Ett sammansvetsat team med fokus på lönsamhet och som till skillnad mot många andra aktörer tar ett helhetsgrepp om marknadskommunikationen.

Vad vi gör

Vi har alltid ett helhetsperspektiv. Det innebär att vi hjälper till med allt från genomlysning av din nuvarande marknadsstrategi till positionering, varumärkesfrågor, employer branding, den digitala affären, medierådgivning till hur man skall kommunicera och sälja produkter och tjänster för att nå sina mål. Som experter på B2B-marknadsföring arbetar vi självklart också med kanaler som mässor, event, content, PR, partnersamarbeten samt med direkt input i försäljningsarbetet.

 

 

 

Därför Scream B2B

Behovet av en aktör som tar ett helhetsgrepp om marknadskommunikationen, som innebär att du som kund inte behöver hålla ihop en mängd aktörer, är stort och efterfrågas av många B2B-företag. Vi är en partner som förstår det komplexa kommunikationslandskapet och B2B-kundernas förändrade beteenden. Därför är vi en oberoende byrå som är dedikerade till B2B och har fokus på effektskapande marknadsföring.

 

 

 

Välkommen som kund du också!

 


Vill du veta mer?
Kontakta Erik Lennmark

Erik.lennmark@screamb2b.se

Tel: +8 534 884 00
Mobil: +46 702 061 294