Sveriges enda renodlade B2B-mediebyrå!

Scream B2B är en byrå inom Screamgruppen med fokus på B2B-marknadsföring. Sedan 2013 har vi hjälpt företag att förbättra och utveckla deras marknadskommunikation genom smarta, välgrundade och kreativa råd, och konkreta insatser.

Våra rådgivare har gedigen erfarenhet inom området och är väl insatta i B2B-företagens affärer och hur deras kunder tänker. Ett sammansvetsat team, som till skillnad mot många andra aktörer, tar ett helhetsgrepp om din marknadskommunikation.

 

 

Vad vi erbjuder
Vi har alltid ett helhetsperspektiv. Det innebär att vi hjälper dig med allt från genomlysning av din nuvarande marknadsstrategi, positionering, varumärkesfrågor, den digitala affären, medierådgivning, till hur du skall kommunicera och sälja produkter och tjänster för att nå dina mål. Som experter på B2B-marknadsföring arbetar vi också med kanaler som mässor, event, content, PR, partnersamarbeten samt med direkt input i försäljningsarbetet.

Våra kunder
Under årens lopp har vi bland annat hjälpt stora industriföretag, myndigheter och organisationer, bolag inom tech, konsultföretag, fastighetsaktörer och företag inom transport, logistik och mässbranschen.

Välkommen som kund du också!


Vill du veta mer?

Kontakta Erik Lennmark

Mail: erik.lennmark@screamb2b.se

Mobil: +46 702 061 294

Adress: Humlegårdsgatan 17, 4tr, 103 22 Stockholm